fredag 18. februar 2011

Vinterferien

Vi har hatt en herlig uke på Hafjell. Det har vært fantastiske forhold i bakken hele uken. Da vi kom over forrige helg var det sol fra blå himmel, nysnø og -10.



I helgen leide vi leilighet nede i bunnen av bakkene ilag med flere kjente. Dette var veldig kjekt og sosialt for både voksne og barn. Vi avsluttet både lørdag og søndag hos Peppe`s  rundt langbordet de hadde laget til oss.



Søndag morgen måtte vi vente litt med å starte kjøringen i bakken. Det var hele   -26 på morgenen så det var greit at tempraturen steg litt før vi gikk ut. Det ble etterhvert nydelig oppe i de øverste bakkene.



Vi er så heldige å ha familie som bor på Lillehammer. Der flyttet vi inn etter helgen og bodde der til vi reiste hjem i går. Det er vel fjerde året vi bor hos de når vi har vinterferie så det har nesten blitt en tradisjon.



Dagene utover i uka har vi stått fra de åpner om morgenen til de stenger på ettermiddagen. Da det samtidig er lite folk i bakkene, dermed ingen kø ved heisene , så har vi virkelig fått stått masse. Alle tre guttene er like glad i å kjøre slalåm, twintip og snowboard så da er det kjekt for alle.




Nå er vi vel hjemme i London hvor vi nesten merker våren ute. Da vi kom hjem i går var det +10 og ute i hagen har blomsterløken begynt å komme frem mens vi var på vinterferie. Det er herlig med vårtegn også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar