fredag 4. februar 2011

Spitalfields og Borough Market


I dag har det vært markedsdag fra tidlig morgen. Reiste inn til det store matmarkedet Borough Market. http://www.boroughmarket.org.uk/
 Her kan man handle de lekreste delikatessene, fantastisk fiskedisk, herlige kaker og bare nyte lukten av nybakte brød. Jeg syntes det er en egen atmosfære på dette markedet. Full aktivitet på de som står og selger og de roper og vinker på kundene. Du kan smake på de herligste rettene og bare prute deg frem til priser. Jeg endte opp med mine favoritt-blåskjell. Disse har ligget i chili og hvitløk og skal i kveld bli hvitvinsdampet.

Må vise dere litt fra de forskjellige bodene ;Så gikk turen videre til Spitalfields Market. Her er det hovedvekt på klær og annet tilbehør. Mange av de som har salgsboder her er designere selv. Det er derfor mange spennende ting man kan finne.
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.oldspitalfieldsmarket.com%2F&h=9b55a
Denne søte katten av et kosedyr ble nesten levende. Han som laget de hadde navn på alle kosedyrene han laget og mente opprikitg at han ville savne katten da den ble kjøpt av en vennine i dag. Rosemary som katten het ble varsomt pakket inn og sendt fra salgsboden idag.

4 kommentarer:

 1. :-) Herlig! Takk for turen idag! Neste gang håper vi det går litt fortere med gangen....

  Rosemary ligger her rett ved siden av meg og hun er KJEMPE søt! Ungene måtte storøyd finne seg i at hun er MAMMA sin! :-D

  SvarSlett
 2. Fikk meg nesten en markedstur jeg også når jeg ser på alle de spennende bildene du har tatt i dag. god helg.

  SvarSlett
 3. Du er så flink til å blogge,er innom og leser hver dag- Artig å følge med på hva dere driver med :)
  HA en god helg,alle sammen.
  Klem :)

  SvarSlett
 4. Så koselig Maien, da må du legge deg til som følger på siden min da. Jeg er titt og ofte innom bloggen din også. Du gjør jo så masse fint med blomstene. Det må være gøy :-)

  SvarSlett