mandag 7. februar 2011

SetesdalsgenserenHer i London blåser det stormkast i dag og ikke akkurat det mest fristende været å gå ut i. Rett utenfor huset har vi en svært lønnetre. De svære greinene på dette treet fikk god medfart i vindkastene. Nå er det full aktivitet av kommunearbeidere fra "grønt avdelingen" som klipper treet ned for meg. De kan ikke fjerne det sier de, for slike svære trær er fredet. Vel, vel så lenge vi kan vite at vi ikke får greiner i hodet når vi er ute så er jeg "happy".

Det er straks vinterferie for guttene så på torsdag reiser vi på en ukes ferie i Hafjell. Vi er så heldige å ha familie som bor på Lillehammer så vi camper hos de. Vi har gjordt dette flere år nå så det har nesten blitt en tradisjon. Vi skal  ha  helgen i en hytte som ligger i bunn av bakkene ilag med flere familier. Det skal bli så kjekt , ellers bor vi på Lillehammer resten av uken. Vi håper på sol fra blå himmel og noen minus i luften. Det blir knallbra :-)

Vi vil nok få bruk for gode strikkeklær tenker jeg. Min mann vil nok pakke med seg favorittgenseren sin, Setesdalsgenseren med broderier.


Oppskrift kan dere finne her
http://www.selbu-brukthandel.com/img_monster.php?image=thumb_big&thumb=152 

3 kommentarer:

  1. jammen stussa de treet skikkelig,blir spennende å se hvordan det blir seede ut til våren. gleder oss til helga vi også. Blir koselig å få hilse på dere igjen.

    SvarSlett
  2. Da skal jeg jammen komme og hilse på,når på torsdag er dere på Lillehammer?

    SvarSlett
  3. Vi er nok på Lhm i firetiden. Koselig om du kom oppom en tur.

    SvarSlett