mandag 31. januar 2011

Mandag 31.januar

God Morgen :-)

Helgen over og en ny uke er på gang. Guttene har kommet seg på skolen og jeg skal straks på trening. Den beste starten på dagen er å få trent på formiddagen. Da har man resten av dagen til andre ting, særlig strikking.
Det holder seg godt og kaldt her i London så det er bare å lage gode varme strikkeplagg så man ikke fryser. I helgen da guttene spilte fotballkamper var jeg jo ivrig fotballsupporter. Da var det godt å ha på seg  strikkevanter og lange gode leggiser oppover beina når de spilte. Jeg holdt meg god og varm. Jeg blir alltid så imponert over enkelte engelskmenn som står på sidelinja. I bare t-shirt og shorts, gradestokken viser såvidt en varmegrad, de ser blåfrosne ut, også tror jeg nesten ikke at de fryser.Jeg lar meg iallefall ikke påvirke, for det ser bare "innmari" kaldt ut.

Oppskriften på strikkevantene og leggisene finner jeg ikke på nett. De er i aranmønster og strikket i Daletta, på pinner 2 1/2.

Etter at alle tre guttene hadde spilt fotballkampene sine møtte vi gode venner ute på pub-lunsj. Det var en koselig avlutning på helgen.

1 kommentar:

  1. det var noen fine leggiser og vanter du har strikket deg.Moro å strikke noe til seg selv også.

    SvarSlett